понеділок, 19 серпня 2013 р.

Зареєструйся на дистанційний курс "Вивчаємо "Підприємництво 2.0"!


Дистанційний курс розроблений українськими фахівцями на основі навчального курсу «Комп’ютерні технології і підприємництво» міжнародної програми Intel «Шлях до успіху» і впроваджується в рамках українсько-польського проекту «Шкільна академія підприємництва».
Навчання в дистанційному курсі, що складається з 7 модулів, відбудеться з 9 вересня по 5 жовтня 2013 року. Виконуючи практичні та тестові завдання ви зможете отримати одразу 2 сертифікати - Корпорації Intel та українсько-польського проекту “Шкільна академія підприємництва” і зможете викладати цей курс для учнів та вчителів.
Програма курсу та розклад занять передбачають самостійне виконання завдань під керівництвом та за допомогою тьюторів, участь в вебінарах і конференціях.
Заявки на участь у дистанційному курсі приймаються особисто від майбутніх учасників навчання з 15 серпня по 6 вересня 2013 р. Щоб зареєструватися для участі у дистанційному курсі необхідно заповнити Заявку-анкету.
Інформація-мотивація:
  • Тривалість курсу: 9 вересня — 4 жовтня. Курс включає 7 модулів. На виконання кожного модуля відводиться , як правило, 3 дні, кожен учасник може вибирати зручний для нього час роботи. В процесі навчання надається постійна індивідуальна підтримка і допомога тьюторів.
  • Після завершення курсу учасники отримають по 2 сертифікати: від проекту “Шкільна академія підприємництва” і від Інтел.
  • Програма курсу має гриф МОН. Відповідно, курс може викладатися в школі як курс за вибором, спецкурс чи факультатив.
  • За новим проектом профільної освіти, що незабаром буде прийнятий, до варіативної складової включено предмет “Підприємництво”. Проходження дистанційного курсу дозволить підготуватися до його викладання.
  • Курс безкоштовний.
  • Кращі учасники будуть рекомендовані (за бажанням) для роботи сертифікованими тренерами Інтел.

Немає коментарів:

Дописати коментар